Fonteijn Jacobson bemiddelaar Reaal
Reaal verzekeringen

NIEUWS

Tariefsverlaging per 16 april 2018

4 april 2018

Reaal past per 16 april de tarieven voor haar overlijdensrisicoverzekering aan. Dit betekent dat Reaal in 90% van de gevallen de premie verlaagt. De premieverlaging kan oplopen tot wel 40%, dus bereken snel je (nieuwe) premie. Daarnaast heeft Reaal het aanvraagproces nog makkelijker gemaakt, waardoor meer dan 40% van de aanvragen automatisch (en dus snel)geaccepteerd kan worden.

Invullen korte gezondheidsverklaring vaak voldoende

21 maart 2017

De premie van een overlijdensrisicoverzekering is natuurlijk belangrijk. Maar ook het medische acceptatieproces is belangrijk om mee te nemen in uw keuze voor een verzekeraar. Het is natuurlijk prettig als u kunt volstaan met het invullen van een korte gezondheidsvragenlijst en geen medische keuring hoeft te ondergaan. Bij REAAL is het invullen van een verkorte gezondheidsverklaring voldoende voor verzekeringen met een verzekerd bedrag tot
€ 500.000,-. Bij veel andere verzekeraars moet u al bij veel lagere verzekerde bedragen worden gekeurd.

Kortingsactie wegens succes verlengd

30 december 2016

Wij hebben besloten om onze kortingsactie in 2017 te verlengen. Met deze actie krijgt u € 30,- korting op de bemiddelingsvergoeding voor een overlijdensrisicoverzekering bij REAAL. Dit betekent dat u in plaats van € 149,- slechts € 119,- betaalt. De korting wordt direct verrekend als u een overlijdensrisicoverzekering afsluit via onze website. Voor zover wij weten is dit de laagste prijs in de markt. Doe er uw voordeel mee.

REAAL gaat soepel om met acceptatie chronisch zieken

28 december 2016

REAAL richt zich met haar overlijdensrisicoverzekering ook expliciet op chronisch zieken. REAAL vindt het belangrijk dat ook zij zich goed kunnen verzekeren. Voor mensen met een chronische aandoening is het vaak lastig om een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten. Aanvraagprocessen duren vaak lang en de aanvrager blijft dus lang in onzekerheid. REAAL houdt in haar medische proces rekening met mensen met een chronische ziekte en zorgt ervoor dat doorlooptijden beperkt blijven, waardoor men eerder uitsluitsel krijgt. REAAL is vaak soepeler met de medische acceptatie dan veel andere verzekeraars en kent een acceptatiegraad op alle aanvragen van 99%.